Laster Hendelser

« All Hendelser

Joakim Hansen på Flanøren

15. februar 2019 21:00 23:59

Joakim startet sin musikalske reise i Øksnes allerede på ungdomskolen og spilte ofte på Myre og rundt omkring de første årene. Etter 15 års fartstid i band som bl.a. Acid Garden og Nordlands Pøbel, slapp han på slutten av fjoråret sin første solo EP under eget navn. Uttrykket er akustisk og forankret i singer/songwriter-sjangeren med et helt eget røft særpreg og rocka sound.

Tidligere var Joakim frontfigur hardrock-bandet Acid Garden som gjennomførte en rekke konserter i små og store format og slapp et album på spotify. Med Nordlands Pøbel ble det gjort mange konserter samt 2 musikkvideoer der utrykket var på nordnorsk og svært rap-inspirert. Parallelt med dette har det blitt gjort et drøss trubadur-jobber og en voksen bunke låter skrevet. Og med tiden har han fått et velkjent navn i landsdelen.

Joakim er en rutinert livemusiker som oser av spilleglede, innlevelse og energi hver gang han entrer scenen. Nå tar han med seg gitaren og et variert repertoar bestående av både nye og gamle shclaegers samt hans egne originale låter. Det er absolutt ikke usannsynlig at Nordlands Pøbel dukker opp og det kommer et par «Skjettne Tæksta» og lokale perler utover kvelden!

Det er lovet høy allsangfaktor og garantert kribling i rockefoten!

Velkommen!

Kr150 (Betales i døren)