Kulinarisk aften 2019

Stålsett deg for en fantastisk aften med underholdning av ypperste rang og et par kokker som vil imponere deres smaksløker.

Alex Rosen skal sammen med top chef (hvertfall nesten) Halvar Ellingsen og den litt mer meritterte Øyvind Hjelle utforme en spennende Meny, som våre «gjestekokker» skal forsøke å lage på scenen. Det velkjente konseptet “Fingrene av Fatet” eller “Nævvan av Tallærken” som blir sagt på disse trakter, vil underholde og gi deg smaksopplevelser du ikke vil glemme. Kort fortalt betyr dette at Alex Rosen, Halvard Ellingsen og Øyvind Hjelle vil produse Årets Kulinarisk Aften. Vi har troen på at også i år kommer dette til å bli en fantastisk kveld med 4 retter av Skrei. Book i dag for dette arrangementet ble revet bort på rekordtid i fjor. Billetter kommer for salg i dag klokken 16.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *