Release: Familiefesten

Store navn til skreifestivalen 2019:

Landets SoMe-stjerne nummer én og Norske Talenter-vinner til Skrei-sjalabais i Vesterålen

En pop-komet, en sosiale medier-baron og Norges største talent. Det er ikke småmort som står på programmet til Familiefesten under Vesterålen Skreifestival. Vesterålen Skreifestival er en festival like potent som råvaren den representerer. Skreifestivalen er en ukelang folkefest i Øksnes under tjukkeste vintersesongen, like allsidig som livet i havet. Nå avslører de at de drar selveste Norske Talenter-vinner Daniel Owen og Norges SoMe-stjerne nummer én, Vegard Harm, over ripa til familieforestillinga under skreifestivalen i 2019.   – Vi er veldig, veldig gira og stolte over å kunne tilby et så spennende program til barn og unge i Vesterålen i år. Vi har et styre som bobler av gode idéer og kreativitet, og det er rett og slett stas å slippe disse navnene, sier Festivalsjef Kai Freddy Evensen.   SoMe-Vegard holder stø kurs på Facebook, Snapchat og Instagram, med en følgerskare som mangler sidestykke her til lands.   Norske Talenter-vinneren fra 2011, Daniel Owen, omtales gjerne som en av landets beste entertainere. Han er klar til å sprenge taket til festlokalet i Øksnes, med sine mange hits – og coverlåtene han har satt fyr på YouTube med.   Men de ror på ingen måte aleina under familiefesten til skreifestivalen. Med seg har vi et av landets fresheste og kreative navn, Chris Abolade, a.k.a. ABBO. Artisten er dynamisk som en oter i vannet og er brennaktuell med singlene landeplagen «Tranquilio» “Mandag” og “Psycho” og ikke minst landeplagen «Tranquilio». Publikum i Vesterålen får mulighet til å oppleve en ekte, ujålete kommende stjerne på scenen midt under skreibonanzaet.   (Teksten fortsetter etter videoen:) Se video her:    Vegard Harm
 • Vegard Harm Antonsen (født 17. april 1996)
 • Kommer fra Stokke i Vestfold
 • Ble først kjent gjennom Twitter
 • Var lenge Norges mest fulgte person på Vine
 • Leder podcasten Harm & Hegseth for VG sammen med kollega Morten Hegseth
 • Harm & Hegsethhar også programmet Panelet på VGTV
 • Våren 2018 har Harm en egen serie på VGTV, Vegard x Funkygine
 • Harm har også fått i oppgave å lede VG-Lista 2018 sammen med NRK-profil Christine Dancke.
Daniel Owen
 • Vinner av Norske Talenter i 2011
 • Etter seieren i Norske Talenter gikk mye av hans tid ut på å opptre rundt i Norge.
 • Daniel har signert med plateselskapet Universal Music Group og han ga 14. februar 2015 ut debutsingelen «Girl Gone Bad»
 • 6. november 2015 kom han også ut med sin andre låt “With You”
  Chris Abolade, a.k.a. ABBO
 • En norsk rapper, sanger og låtskriver
 • Han er en del av det norske kreative kollektivet Broslo
 • Jobbet som fotograf før han startet musikkarriéren
 • Inspirert av artister som Travis Scott, FKA Twigs, ABRA og The Weeknd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *