Release: Stavangerkameratene

Vi har gleden av å presentere Stavangerkameratene til vår Festival. De vil gjøre konserten sin Øksneshallen Søndag 17 Februar, og vil være avslutningskonserten for Vesterålen Skreifestival 2019. Dørene vil åpne en time før konsert, så vi håper at så mange som mulig vil finne plassene til de entrer scenen 19.00. Stavangerkameratene begynner å etablere seg i Norsk pop-industri og har nylig sluppet sitt nyeste album «Ein for alle» nå i September. De har erobret menge med sine 4 sterke vokaler, og har fått rykte som et fyrverkeri av et live-band. Stavangerkameratene, bestående av Tommy Fredvang, Glenn Lyse, Kjartan Salvesen og Ole Alexander Mæland, har oppnådd mer enn noen hadde forutsett på svært kort tid. Det startet som et lokalprosjekt i Rogaland, og streames nå dobbelt så mye i Oslo som i hjembyen. Singelen «Bare så du vett det» har gått sin seiersgang på norsk radio med topp 15 på Norges nasjonale radioliste i flere uker. De er også inne blant de 100 mest streamede låtene på Spotify i Norge. Vi legger ut billettene til salgs kl 18.00 i dag, og vil selvfølgelig anbefale dette som årets Julegavetips.    

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *