Familieforestilling i Øksneshallen

Freddy Kalas. Entertainer Gunnar Aamodt Hansen. Tidl. GPJ – vinner Thea Kulseng og innslag fra Myre skole. Bilder fra foto-kurransen presenteres og vinneren blir presentert. Årets hovedartist er Freddy Kalas som de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Freddy ble lidenskapelig opptatt av musikk i ung alder. Som tolvåring begynte han å skrive egne tekster og gjorde seg lokalkjent ved å spille på skoleavslutninger og andre arrangementer i nærområdet. Allerede da Fredrik var 19 år ga han ut det som ble hans første hit, under aliaset “Freddy Genius”, med russelåten “Cannabus 2011”. Den vant “Årets Russelåt” hos NRK Mp3 og klatret til 14. Plass på VG-lista. Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. Freddy Kalas har rundet 175 millioner streams (!) på Spotify og fortsetter å være en av landets mest attraktive sceneartister. Live gjør han stor suksess med utsolgte konserter land og strand, både i Norge og Sverige. Freddy Kalas er nå aktuell med sin nyeste gladlåt «Vibber» som i likhet med forrige sommers store hit, «Jovial», har et positivt budskap. Det positive budskapet i låtene appellerer til både ung og gammel, som har gjort at han har trukket fulle hus på et bredt spekter av festivaler og arrangementer i sommer.   Entertainer Gunnar Aamodt Hansen alias Trollmann Tryll går bananas er et ellevilt show for barn. Trollmann Tryll er en vill og tullete trollmann. Med blått hår og kappe suser han rundt på scenen. Trollmann Tryll kan trylle, men har en tendens til å gjøre tingene litt feil av og til… Ungene blir involvert og engasjert, og får mye å le av når ting går litt galt for Trollmann Tryll.
FOTO: ØYVIND ASKEVOLD KAARBØ
  Thea Floer Kulseng fra Harstad var med oss på Skreifestival 2017 og hadde lyst til å komme tilbake i år. Thea vant den norske delen av konkurransen Melodi Grand Prix Junior 7. november 2015 i Oslo Spektrum med sangen «Du gjør mæ så glad». Sangen handler om bestevenninna Vilde, som Thea har kjent siden barndommen.     Kulturinnslag fra Myre Skole er årets markerings skole         Fredag 16. februar 2018 er han klar for familieforestillingen i Øksneshallen. Billett før du kjøpt her Billettpriser: 1-16 år 225kr 17-> 275kr