Lillefredag – Skrei edition

  Suksesskonseptet lillefredag gjenoppstår 14. februar under Skreifestivalen på Myre. Meny: Gratis tapas, kulturinnslag, inspirasjon og nettverksbygging. Tema for årets første #lillefredager naturligvis skrei. På menyen står foredrag fra spennende personer/bedrifter, mingling og kulturinnslag. Regissør Solveig Melkeraaenkommer for å fortelle om hvordan filmen Tungeskjærene har blitt mottatt i den store verden, og hvordan verden ser på vesterålsk kulturarv. Look North Traineehar som formål å gjøre Vesterålen og Lofoten synlig og attraktiv som arbeidsmarked for nyutdanna personer. Bare siden 2014 har hele 44 personer valgt å flytte til regionene på grunn av ordningen. Hvordan ser traineene på Vesterålen, og hvilke muligheter ser de i regionen? Vi får snakke med tidligere traineer Nan Iren Erdal, Ellinor Wiiker og nåværende traineer Helene Nordtvedt. Sist men ikke minst kommer Martin Rasmussen fra Primex for å fortelle om teknologien bak vårt neste fiskeeksporteventyr. Lokalmat fra Vesterålen servert på blant franske matfat. Målet er å arrangere #lillefredag fast en gang i måneden i alle vesterålskommunene. Arrangementet er gratis. Kultur blir det også, Alsvågs store sønn & trubadur Truls Petter Hanssen kommer. #lillefredag er GRATIS, men det er begrenset med plasser, så vær tidlig ute på Stedet på Myre.