Helaften for familien med SMAK av Stø

Tirsdag 13. februar inviteres det til helaften på Stø Grendehus Kl. 17.00-19.00 Ingrids Fiskesuppe servert med Foccacia-brød Kl. 19.15-20.00 Konsert med Ann-Iren Hansen Kl. 20.00-21.00 Konsert med Arctic Blå  

Priser: Middag kr 125,- pr person – kr 50,- for barn u/10år Konsert kr 150,- pr person – kr 50,-  for barn Kombinasjons pris middag+ konsert kr 250,- pr. person Salg av kaffe og kaker.

Sanger og låtskriver Ann-Iren Hansen har vokst opp i Langenesvær, og der har hun funnet mye inspirasjon mellom fjæresteinene.  Hun har sunget om sitt hjemsted blant annet på Færøyene og Island, men også langt sør både i Tyskland og Italia. Nå kommer hun hjem. «Det betyr mye å synge for dem som virkelig forstår hva tekstene mine handler om. Jeg gleder meg veldig til denne konserten», sier Ann-Iren Hansen om SMAK. Hele repertoaret denne kvelden er på dialekt, og hun akkompagnerer seg selv på piano.   Arctic Blå er et lokalt band bestående av Robert Karlsen Tom De Vriese Dieter Schwab De spiller med høy partyfaktor som får swing på rockefoten, men kan dra det ned til de mere romantiske toner for forelskede par. Brett spekter av musikk som er verdt å få med seg.     Langenes Vel ønsker alle velkommen til SMAK på Stø Grendehus.