«Ro, ro til fiskeskjær, er vi da i mèda?»

Tirsdag 13. februar kl. 19.00 «Ro, ro til fiskeskjær, er vi da i mèda?» Foredrag v/Yngvar Gustavsen. Arr. Museum Nord, Øksnes Museum Billettprisen på foredraget er 50,- og betales i døra. Arrangementet arrangeres av Museum Nord, Øksnes Museum i forbindelse med utstillingen «Médlaus mann er matlaus» som er å se utenfor kommunestyresalen i Rådhuset på Myre i hele uke 7. Utstillingen er gratis. Litt opplysninger om foredragsholder: Yngvar Vassbakk Gustavsen (f. 1945) er i dag pensjonist men har arbeidet i skoleverket i Øksnes som lærer, rektor og kommunalsjef, i årene fra 1967 til 2008. Han satt i 25 år i styret til trålrederiet Prestfjord AS, og var også en periode formann der. Yngvar har også vært med i redaksjonen til årboka til Øksnes historielag, Leddiken.