Festaften med Erlend Osnes (Til skreiens pris)(UTSOLGT)

Lørdag 17. februar kl 20.00 i Øksneshallen på Myre
Masse god mat tilberedt av Øksnes fiskarkvinnelag, elever fra Sortland Videregående skole avd. Øksnes og Ringo Haupt fra Ekspedisjonen Nyksund.
Dørene åpner kl 19.00 Musikk v/Larsen Spesial. Konferansier Erlend Osnes.
Erlend Osnes har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han er for mange kjent fra radioprogrammet «Raae og Osnes» på NRK P3 sammen med makkeren Henning Raae. Våren 2016 var gutta også vikarer for Silje Nordnes og Ronny Brede Aase i NRK P3s flaggskip «P3 Morgen».
Siden han debuterte på stand-up-scenen sammen med Terje Sporsem i 2010 har Erlend tatt steget fra deltids- til fulltidskomiker. Han er stadig å se på de største humorscenene i Norge. I 2015 debuterte han med sitt første solo stand-up-show «Av Familiære Årsaker» som solgte ut kulturhus over hele landet. Han er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen.
Bill. kr 525,-
Bordbestilling kan gjøres til ksbb@vkbb.no