Kirkekonsert med Torunn Christiansen

Med plate ”Kværdag” er det Torunn Christiansen som avslutter årets Skreifestival med konsert i Myre Kirke. Torunn har bakgrunn som fastlege i Øksnes, er nå lege på Voksenpsykiatrisk poliklinikk som ledd i spesialiseringen til å bli Barne -og ungdomspsykiater. Sangene vi får høre er forankret i hennes bakgrunn fra fiskerikommunen Øksnes, hennes tro og i barne-og ungdomspsykiatriens fagfelt. Hennes håp er at de kan være med å bryte ned noen tabuer om psykisk helse, skape gjenkjennelse og trøst, og bidra til at det utvikles et mer forståelig språk for psykiske lidelser. I tillegg til lokale aktører som også er en del av hennes «Kværdag» har Torunn med seg musikerne Bernt Rune Stray, Ole Fredrik Norbye, Jonny Sjo og Karl Oluf Wennerberg så alt ligger tilrett for en fin kveld i Myre kirke søndag 19. februar kl 18:00 Billetter selges i døra og på nett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *