Familieforestillingen fredag 17. februar

Familiforestllingen får du innslag i fra elever ved Alsvåg Skole som er årets markeringsskole, musikkinnslag fra: Tonje Unstad, Espen Fernadndo, Thea Floer Kulseng og Øksnes Musikkorps. Arrangør: Øksnes Musikkorps
DSC_0115

Thea Floer Kulseng

fra Harstad er første artist som vi presenterer til Skreifestival 2017. Thea vant den norske delen av konkurransen Melodi Grand Prix Junior 7. november 2015 i Oslo Spektrum med sangen «Du gjør mæ så glad». Sangen handler om bestevenninna Vilde, som Thea har kjent siden barndommen.
Espen Fernado

Espen Fernando

fra Haugesund er den andre artisten vi presentere til Skreifestival 2017. Espen som var finalist i MGP jr. 2015 med låten «Vær deg selv» Espen er som ungdommer flest liker musikk, trening og være med venner.
Tonje UNstad

Tonje Unstad

fra Liland er den tredje artisten vi presenterer til Skreifestivalen 2017. Tonje ga ut sin fjerde plate “SVERMERE” 11. november 2016 som vi ganske sikkert får presentert noen sanger fra samt en og annen fra tidligere repertoar. Etter plateslippet fikk Tonje terningkast 5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *