”Verdig avslutning for Fryseriet ”

Fryseriet har hatt stor betydning for utviklinga av Myre. I 2016 ble Fryseriet revet, og ny virksomhet planlegges i Havnegata 1. Det er derfor naturlig i forbindelse med Skreifestivalen å ta et lite tilbakeblikk på Fryseriets frodig og spennende historie: – Utstilling av diverse fra Fryseritida – Gamle sanger fra Fryseritida – Presentasjon av bilder som viser Fryseriet historie fra den spede begynnelse til nedriving av bygget i 2016 FISKEVÆR – Myre på yttersida av Tarald Lundevall og Karl Otto Ellefsen. Presentasjon av boka ved forfatterne, professor Kjell Arne Røvik og direktør i Pax forlag Bjørn Smith-Simonsen Aulaen på Myre torsdag 16. februar kl 17:00 til ca 19:30 Kafe og utstilling i vestibylen fra kl 16.00 – 19:00 Arr. Øksnes Historielag, Museum Nord, avdeling Øksnes, Myre sangkor, Pax forlag, Øksnes kulturkontor og Skreifestivalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *